gdpr_vrtystudne

ÉRTESÍTÉS - SR vírusos járványa

Kedves vásárlóink!

A Szlovák Köztársaság vírusjárványával kapcsolatos jelenlegi biztonsági intézkedések miatt mi, a Hydro Real Group s.r.o. / www.vrtystudne.sk/ megtett bizonyos biztonsági intézkedéseket, amelyeket szigorúan betartunk szolgáltatásnyújtás során !!

Ezek nem befolyásolják a szolgáltatás megbízhatóságát.

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen:

Aktuális telefonszámok: - a nap folyamán

0907 719 008; 0948 522 974

- munkanapokon 8:00 - 12:00

031 780 55 87

Vagy e-mailben: info @ vrtystudne.sk

Az Ön csapata

Vrtystudne.sk

 

Főoldal

Üdvözöljük a Hydro Real Group s.r.o. weboldalán

Engedjék meg, hogy ismertessük Önökkel a szolgáltatásainkat...

Fúrott kút a minőségi földalatti víz forrása.

Vállalatunk elsőrendű célja a kút fúrás. Munkáinkat főként Szlovákia délnyugat és Mátyusföld részére, valamint Pozsony környékére irányítjuk. A kút fúrás területén belül, széleskörű szolgáltatásainkat nyújtjuk közvetlenül, illetve közvetve összefüggő a fúrási munkálatokkal és tartozékaival.

 

A víz a Föld felületén megtalálható egyik leggyakoribb anyag, a földi élet alapja. Ezért különösen fontos a felszín alatti vizek védelme. A víz fogyasztás alakulása nagy mértéjben összefügg a konkrét társadalmi és gazdasági környezettel.

Egy kis történelem...

A kutakat már az ókorban is építették, és az ókori Egyiptomban nemcsak ásták a kutakat, hanem fúrták is. A középkorban sok kutat ástak vagy bányász technikával (akna) mélyítették. A várakon a kutakat gyakran nagy mélységekbe építették, amíg nem találtak rá a vízre, mivel a kutak jelentős vízforrást biztosítottak az ostromok ideje alatt. A kutak a múltban és ma is nagyon fontos forrást képeznek a víznyerésben, és használatában (ivóvíz, öntözés). A fúrt kutak építését akkor praktizálják, amikor nagyobb mélységből kell vizet nyerni. A kút vízügyi építmény, ezért felelősségteljesen kell hozzá állni a véghezvitelhez. Az építőmunkálatoknál szükséges betartani bizonyos építő és szerkezeti elveket. A kút építés csak tiszta és addig nem használt építőanyag felhasználásával kivitelezhető, amelyek ellenállóak a víz és föld káros hatásának.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honlap készítés