gdpr_vrtystudne

ÉRTESÍTÉS - SR vírusos járványa

Kedves vásárlóink!

A Szlovák Köztársaság vírusjárványával kapcsolatos jelenlegi biztonsági intézkedések miatt mi, a Hydro Real Group s.r.o. / www.vrtystudne.sk/ megtett bizonyos biztonsági intézkedéseket, amelyeket szigorúan betartunk szolgáltatásnyújtás során !!

Ezek nem befolyásolják a szolgáltatás megbízhatóságát.

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot a következő címen:

Aktuális telefonszámok: - a nap folyamán

0907 719 008; 0948 522 974

- munkanapokon 8:00 - 12:00

031 780 55 87

Vagy e-mailben: info @ vrtystudne.sk

Az Ön csapata

Vrtystudne.sk

 

Kutak az épületek tűzvédelmére

Épületek tűzvédelme

Már egy építkezés során is fontos tűzvédelmi szabályoknak kell megfelelni, és ugyanez igaz egy épület üzembe helyezése esetén. Különösen fontos ez, ha olyan épületről van szó, ami valamilyen szolgáltató hely (irodaház, szórakozóhely, szálló).

Az Országos Tűzvédelmi Szabályzat pontosan meghatározza a vonatkozó szabályokat egy épület és a benne tartózkodó emberek biztonsága érdekében. A tűzvédelmi szabályok által meghatározott előírások kidolgozása és betartása nagyon fontos, mely magába foglalja az épület tűzvédelme felülvizsgálatát, valamint a tűzriadó tervet.

Néhány általános infó az épületek tűzvédelme terén

Az épületek tűzvédelme már a tervezéskor megkezdődik. Az adott építőanyagok kiválasztása már aszerint kell, hogy történjen, hogy az épületszerkezetek teherhordó képességüket tűz esetén az előírt időtartamig megtartsák. A tűz terjedésének megakadályozása nagyon fontos körülmény. Ezen kívűl az égés során keletkező szennyezés, gázok, égéstermékek mennyisége a lehető legkisebb legyen. Az épületek elhelyezkedését tekintve a szomszédos épületeket, építményeket gyulladás, a tűz átterjedésének veszélye ne veszélyeztesse. Az esetleges oltás során az épület megközelítése optimális legyen.

A tűzvédelmi szabályok be nem tartása nem csak súlyos pénzbeli büntetéssel járhat, de ha valamilyen baleset adódik az épületben, akár emberéletekbe is kerülhet. A szabályok betartása és a rendszeres ellenőrzés ezért is kiemelkedően fontos.

Honlap készítés